Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Progovorila bivša kućna pomoćnica Seke Aleksić: OTKRILA KAKAV JE ZAISTA BRAK SA VELJKOM I KAKO SE PJEVAČICA PONAŠA PREMA DJECI! – Alternativa

Prije nekoliko dana javila nam se žena koja tvrdi kako je jedno vrijeme radila kao kućna pomoćnica kod Seke Aleksić, u njenoj luksuznoj vili koja se nalazi u Staroj Pazovi. Željela je da nam otkrije kako zaista živi jedan od najpoznatijih parova u Srbiji, kako se Seka ponaša prema Veljku, ali i kakav je njen odnos sa sinovima.

Ona je počela svoju priču sa suzama u očima, navodeći kako je odlučila da progovori o ovoj temi, jer se mnogo ptresla kada je pročitala u jednim novinama laži o Seki Aleksić, odnosno da gleda samo sebe i ne obraća pažnju na druge.

”Davala nam je mnogo veću platu, nego što smo i zaslužili, a i što smo mogli da zaradimo na nekim drugim mjestima. Ona je neko ko dijeli i šaom i kapom, čak i nepoznatim osobama, a da vam ne govorim o članovima porodice ili prijateljima.

Ona je zaista posebna osoba, nije nikad prema nama ponašala se kao prema posluzi, nego je radila sa nama neke kućne poslove. Nije joj bilo teško kuhati, ribati, pa ni peglati veš. Nema potrebe ni da govorim nešto o Veljku i ljubavi prema njemu. I on je u stanju da uradi sve, samo da bi Seka bila sretna. Ujutro čim ustane, ode u kuhinju kako bi pripremio nešto za Seku i odnio joj to u krevet. Samo leti oko Seke, iskorištava svaki tren da je ljubi i grli.

Nema niti jedne žene na ovoj planeti, koju bi Veljku pogledao pored Seke. Ona je baš onakva kakva se i predstavlja javnosti, obične žena koja živi svoj raj.”- rekla je ona.