Kada je počela pandemija , svi su se plašili kako će izdržati Lepa Lukić, obzirom da je u ozbiljnim godinama. Ali, ona je idalje vitalna i aktivna, tako da je i sama istakla kako se ne plaši za sebe, jer se u ovim godinama drži mnogo bolje nego neke mlade djevojke.

Ono što je mnoge iznenadilo, jeste što se u određenim situacijama ponaša i priča kao napaljena djevojčica, a trebala bi povesti računa o tome. Ipak takve priče joj ne pristaju, nego bi trebala da se posveti ozbiljnim i kulturnim temama.

Lepu Lukić smo nekoliko puta mogli da gledamo kao učesnicu u rijaliti programima, a onda bi poslije izlaska počela da se pojavljuje po svim televizijskim emisijama i davala bi intervjue raznim portalima.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji pjevačica je izjavila kako je volila intimne odnose, ali da joj je najdraža poza bila kada je ona gore, jer je tako mogla da kontroliše partnera , ali i sama da najduže izdrži. Vjerujemo da joj u ovim godinama, baš i nije lako tokom odnosa.

Iako često od starijih osoba čujemo kako godinama izgube želju za tim i polako odustanu, kod Lepe Lukić nije takav slučaj.