Često imamo priliku da pročitamo kako pojedine estradne ličnosti nisu u dobrim odnosima sa svojom porodicom ili pojedinim članovima uže porodice. Njihove porodica tada počne iznositi razne priče iz privatnog života samo da bi dospjeli u živi javnosti, a osim toga znaju ih se sjetiti i kada im nešto trebe, prvenstveno kada je riječ o novcu.

Obzriom da u velikoj većini oni ne dobiju ono što žele, onda ponovo počinju sa napadima, pa kontaktiraju razne medijske portale kako bi iznijeli neke šokantne pirče iz života poznatih. Uglavnom se radi o nekim pričama koje nemaju dovoljno svjedoka da to potvrde, ali su dovoljne da ocrne poznatu ličnost.

Danas smo za vas pripremili ovu priči, naime oglasio se rođeni brat popularne pjevačice Seke Aleksić, koji je htio da ispriča u kakvim je odnosima Seka sa svojom porodicom, te kakvo je bilo njeno djetinjstvo. Zulfo je otkrio kako je Seka pobjegla iz Zvornika devedesetih godina prošlog vijeka i otišla u Srbiju u potrazi za boljim životom.

Njihov otac je bio veliki alkoholočar, zbog čega Seka često nije dolazila kući, nego je znala prespavati i u školi. Da bi se makar malo izvukla iz krize, ona je sa sedamnaest godina počela da pjeva po kafanama i tako zaradila svoj prvi novac. Dodao je i kako je njen otac Milorad rom, a prije nekoliko mjeseci je od Seke tražio novac za operaciju tumora njegovom amidži , za koji Seka nije dala.

Navodno sada zbog njihovog odnosa, Zulfo prijeti da ima kasete na kojima je snimljeno kako se Seka ponašala u mladim danima i šta je sve bila u stanju da uradi za samo 30 eura, te da će najvjerovatnije morati to da prikaže javnosti.