Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pronađite svoju godinu rođenja i saznajte šta će vam se desiti u budućnosti: Sve je do sada pogođeno, a da li će i vama!? – Alternativa

Svaka godina rođenja sa sobom nosi i posebnu karmu, a sada možete i sami da saznate u kojoj fazi reinkarnacije se nalazite vi i kakva vam sudbina očekuje. Sve što trebate da uradite jeste da u tabeli probađete godinu svog rođenja, a onda i koji je broj karme. Ovo će vam pomoći da popravite neke stvari, onda da poboljšate sebi život.

BROJ 1– vi se ubrajate u osobe sa nemirnim duhom. Pesimista ste i morate u većini slučajeva da se prilagođavate drugim ljudima i novoj sredini. Imate česte promjene raspoloženja, a dešava se u većini slučajeva i da ste depresivni. POtrebna vam je ljbav , ali niste romantičar.

BROJ 2– jako ste druželjubivi, dok kod vas nema ni trunke agresivnosti. Pedantna ste osoba, kojoj je svaki dealj od izuzetne važnosti i niste ambiciozni. Poslu ste jako predani, radite ga odlično, ali nikada se ne biste ostvarili u ulozi lidera. Najbolje godine za vas su od 45 do 47. U ljubavi ste pažljivi.

BROJ 5– U sebii imate dvije ličnosti, odnosno dva različita temperamenta. U 42 godini života naići ćete na težak period. Imate jako tijelo i stas, ali i preveliku potrebu za ljubavi. Kada ste u ljubavnom odnosu pokazujete svoju dominantnost i odlični ste lideri u poslu.

BROJ 6– Dobro vam je razvijena intuicija. Pucate do samopuzdanja i sebi uvijek postavljate visoke ciljeve, jer znate da ćete uraditi sve kako biste ih ostvarili. Imate često glavobolju i pad energije. U vezama aste nježni, ali i dominantni. Lako i brzo možete da zaradite novac, ali vam isti nije žao ni potrošiti.