Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pronađite svoju GODINU ROĐENJA u tabeli i saznajte šta vas očekuje u narendom periodu! Ovo je vaša SUDBINA! – Alternativa

Danas je vrijeme za jednu zaista interesantnu temu, koja će privući pažnju mnogih od vas. Naime, radi se o sudbini i vjeri u ono što vam kažu zvijezde. Ovo je jako zanimljiva tema, naročito ljudima koji žive na našim prostorima , iako neki smatraju da je u pitanju sujevjerje.

Koliko samo poznajete osoba koje svaki dan uz jutarnju kaficu čitaju horoskom za taj dan? Naravno ima ih mnogo jer žele da znaju kakvo zdravlje ih očekuje, te da li će imati sreće u ljubavi i na poslu.

Ali, većina nas zna da je to samo šuplja priča i da neko ko je napisao horoskop je samo onako lupao riječi. Ljudi više vjeruju u numerologiju, gdje stručnjaci koji se bave ovih segmentom na osnovu našeg datuma i godine rođenja, mogu da saznaju šta to nas očekuje u životu, i to ne samo u skorijoj budućnosti, nego i za nekoliko godina.

Na osnovu tabele možete da saznate svoju sudbinu: Ukoliko je broj 1, to znači da ste vi jako nemirna osoba, po prirodi ste jako divlji i statični. Ne volite da uvodite neke promjene u svom životu. Uživate u ljubavi ali niste romantičar.

Ukoliko je broj 2 to ukazuje da nemate vođu, ali i da vam nije potreban jer se odlično snalazite u svom poslu. Odličan period u životu će vam biti od 45 do 37 godine kada ćete najviše i uživati.