Bugarski reditelj i politički aktivista Nidal Algafari, koji je po ocu Sirijac, nedavno je podsetio na proročanstvo čuvene Babe Vange. On je u intervjuu za magazin Šo rekao da nikada nije verovao u Vangova proročanstva, sve do pre nekoliko meseci.

Evo, sad se dešava, šta mi je rekla“, rekao je. “Bilo je to pre 40 godina. Na pitanje kada će Bugarska ustati, rekla je “kada padne Sirija”. Pre dve godine nisam mogao ni da zamislim ovako nešto: “kako može da padne zemlja poput Sirije”, pomislio sam. Sada , međutim, počinjem da verujem da je taj trenutak došao, to je već nešto što se dešava – kaže Algafari.

Vangelija Pandeva Dimitrova, poznata kao Baba Vanga, rođena je u Strumici 1911. godine, a umrla u Petriču 1996. Veći deo života provela je na planinama Pirinske Makedonije, u Bugarskoj, a kažu da je predvidela tačan datum svog rođenja. smrt, pored svega ostalog što je navodno predvidela.

Vanga je predvidela i da će njen dar naslediti slepa devojka iz Francuske, a da će uvod u Treći svetski rat početi 2010. godine – prvo u zemljama u kojima će se ljudi međusobno ubijati, da bi se sukob kasnije proširio na ceo svet. . .