Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

PROROČICA KLEOPATRA PROREKLA TEŠKU BOLEST I SUDBINU SINIŠI MIHAJLOVIĆU! Kao da ga je proklela, evo šta mu je rekla.. – Alternativa

U današnje vrijeme imamo mnogo ljudi koji se bave priricanjem sudbine, a naročito na našim prostorima. Oni navodno imaju moć, kao i sposobnosti da predvide šta nas očekuje u budućnosti.

Jedna od najpoznatijih proročica na prostoru Balkana, svakako je Kleopatra. Bivši fudbaler Crvene Zvezde, Vladan Lukić redovno je odlazio kod nje, a jednom prilikom je ponio i sliku na kojoj je bio Siniša Mihajlović. O tome se pisalo i u autobiografiji koja je najprodovanija u Italiji, a jedan dio u knjizi je isključivo posvećen ovoj proročici.

Prema njenim proročanstvima Siniša će se u životu mnogo razboljeti, a samo tri godine nakon toga ljekari su mu dijagnostikovali leukemiju. On je išao na mnogobrojne terapije, kao i na transplataciju koštane srži, kako bi mogao da pobijedi ovu opasnu bolest. Kada je sve to prošao , mislio je kako može ponovo da se vrati normalnom životu, ali svakako da je bilo teško i nemoguće.

Ona je rekla da je Siniša oboljeti u pedesetim godinama, ali da iz te borbe sa bolešču neće izaći kao pobjednik. Iako su se mnogi obradovali kada su saznali da je došao kući i da su nalazi pokazali poboljšanje njegovog zdravstvenog stanja, samo nekoliko dana kasnije ponovo mu se stanje pogoršava, te nalazi pokazuju da se bolest vratila.

Čak je Kleopatra rekla Vladanu da će Siniša imati saobraćajnu nesreću. Niko u to nije povjerovao, a samo nekoliko dana nakon toga, i doživio ju je dok je izlazio iz diskoteke.