Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Proslavio se sa rečenicom:”Žene posle 50 nisu NIZAŠTA, odmah oterati iz kuće…” Sad ga stiglo…Marić traži muža svojoj 50 godina mlađoj devojci:”Moram da je udam zbog njene budućnosti, a ne želim da se ženim po ČETVRTI put!” – Alternativa

Današnji dan posvećujemo dr. Mariću koji je razbjesnio balkansku javnost svojim opaskama o ženama, kada je izjavio da su “žene nakon 50. godine bezvrijedne i da ih treba odmah izbaciti iz kuće kako bi se ponovo oženili za puno mlađu od njega”. U Srbiji ali i s cijelog Balkana, dr. Marića počeli su nazivati ​​raznim pogrdnim imenima, drvljem i kamenjem. Sigurni smo da ste gledali ili čuli za ovaj intervju.

Jovan Marić postao je ambasador Srbije u Nigeriji 2014. godine, a sada je konačno došlo vrijeme da se vrati, priča dr. Marić o svojim iskustvima sa ženama iz te egzotične zemlje.

“Upoznao sam djevojku na prijemu u vatikanskom veleposlanstvu i malo je konobarila. Bila je 50 godina mlađa od mene. Dao sam joj posjetnicu i pozvala me. ” – rekao je Marić.

Inzistirala je da se uda za njega, ali ona je bila tek na drugoj godini fakulteta ali on jednostavno nije htio čekati. Njezinim se roditeljima bi se siguro svidio tamnoputi zet, ali eto dobili su Marića.