Iako je prije dvadeset godina ostala udovica, Svetlanu Cecu Ražnatović nismo imali priliku da viđamo sa drugim muškarcima, odnosno vješto je skrivala sve o svom ljubavnom životu. Ali, prije otprilike godinu dana odlučila je da napravi neke promijene, odnosno da počne živjeti život punim plućima.

Mnogi su ostali u čudu kada su saznali da Ceca ima novog dečka. Iako je ona pokušavala od očiju javnost da sakrije ovu vijest, ipak joj to nije pošlo za rukom, pa su svi saznali da je u vezi sa mlađim muškarcem.

Ona je nedavno postala baka po prvi put i to unuku Željku, pa možemo da kažemo kako je stara da se ponovo ona ostvari u ulozi roditelja. Međutim, po svemu sudeći možemo zaključiti da Ceci zaista nedostaje drugo stanje i trudnoća, jer je tek sada poslije toliko godina okačila ovu sliku na svom profilu na društvenoj mreži.

Na njoj se pored nje nalazi i Minimaks, jedan od Arkanovih prijatelja. Vidimo da na slici Ceca ispred sebe ima zaista velik stomak, a bila je trudna sa Veljkom. Mnogi su se pitali u kojem je mjesecu bila i zašto tek sada kači ovu sliku!?

Šta vi imate da kažete na ovo? Možete li zamisliti poznatu pjevačicu sada da je trudna?