Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Pukao brak nakon 10 godina: Razveli se Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska – Alternativa

Nakon punih 10 godina zajedno Ognjen Amidžić i top model Danijela Dimitrovska su odlučili da se razvedu. Kažu da ne žele davati izjavu za medije na vu temu i mole da se poštuje njihova odluka, a poslat će zjedničko saopštenje.

Odluku o razvodu su kako kažu donijeli zajedno i pokušat će ostati u prijateljskim odnosima zbog svoga sina. Razlog pucanja njihovog braka nije neka treća osoba tako da žele odmah da sasijeku bilo kakve špekulacije.

Upućuju riječi zahvale za medije na njihovoj dosadašnjoj saradnji i mole da se njihova odluka da se ne priča o ovoj temi ispoštuje kao što su oni dosad poštovali medije.

Da podjestimo još jednom, Ognjen i Danijela su bili u braku punih 10 godina i kao plod tog braka je njihov sin s kojim će dijeliti zajedničko skrbništvo i zbog kojeg će kako su naveli pokušat da se potrude da ostanu u dobrim odnosima.

A kao razlog prekida braka ne znamo, ali nadamo se da će se u budućnosti oglasiti i na tu temu pa nam razjasniti šta se to moglo desiti da se raziđu nakon toliko dugo vremena.