Dvadesettrogodišnja manekenka Vilou Sias zaljubljena je Dejvida Simoninija koji ima 63. godine. Oni žive u Sjevernoj Kaliforniji. Preko društvenih mreža su vidjeli jedno drugo, počeli se dopisivati, a na kraju i upoznali. Kažu da je ovo bila ljubav na prvi pogled.

Čim su se ugledali među njima su sjevnule varnice i znali su da su rođeni jedno za drugo. Vilou je otkrila da je pomoću aplikacije Tinder upoznalaDejvida, a obzirom da je tu noć kad su se upoznali imala intervju, bili su samo na večeri veoma kratko.

Razlika u godinama je ogromna, ali oni otkrivaju da to njima ne smeta i da uopšte ne primjete tu razliku. Bitno im je da su u dobrim odnosima ida se slažu. Otkrili su nam i da po cijele dane samo se zabavljaju i smiju, što im je jako bitno u njihovom odnosu.

Na društvenim mrežama često objavljuju slike kako se zabavljaju i uživaju u zajedničkom životu. Djevid je svojoj voljenoj kupio i automobil koji je koštap 175 hiljada eura. Mnogi su to prokomentarisali na negativan način i rekli kako je Vilou sponzoruša. Ona je rekla kako sa njim nije zbog novca, nego da se s njim osjeća sigurno, stabilno i voljeno.

I prije je imala dosta starije muškarce. Dejvid pokušava na sve načine da joj udovolji , ispunjava sve njene želje i brine e o njoj.