Poznata pjevačica Rada Manojlović je osoba koja definitivno ima dvije krajnosti u svome životu. Njen profesionalni život od kojeg jako lijepo živi, i na njemu bi mogli da joj mnogi pozavide, ali u privatnom životu sve je užas do užasa. Sve je počelo kada je sa 12 godina ostala bez majke, a ni u ljubavnom životu joj nisu cvjetale ruže.

Prvo je bila sa MIlanom Stankovićem, osam godina, da bi se na kraju razišli a tada je bilo riječi da je cijela veza bila samo prijateljska krinka, jer je Milan navodno g e j. No, to se nikad nije utvrdilo a onda je uplovila u više nego ozbiljnu vezu sa svojim mlađim kolegom Harisom Berkovićem.

Nekoliko puta je dolazilo i do toga da se vjenčaju, ali on nije mogao da ostavi svoju rodnu Bosnu, dok Radi nije padalo na pamet da se seli u Gradačac, gdje je on planirao da žive zajedno. Dodamo li još i njegovu ovinost o kocki, sa kojim se Rada borila jako dugo vremena, i u par slučajeva ga je vadila iz cijelog problema, nije ni čudno što je sve puklo prije par mjeseci.

Kao što i sami možete vidjeti Rada se opet zbližila sa Milanom, a ni Haris po svemu sudećio ne sjedi srkštenih ruku. Haris je na svom Instagramu objavio jednu fotku sa nepoznatom plavušom, a kada su Radu upitali, kakav je njen ljubavni status, ona je kratko odgovorila: ‘Moj ljubavni status je isti, ne mogu da otkrijem, šutim, al’ kad budem progovorila… Uskoro predstavljam nove pjesme, i novog-starog dečkaa’- rekla je nasmijan a Rada.