Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

RADA MANOJLOVIĆ ZA 7 PJESAMA UZELA PREKO 20.000 EURA! Pjevačicu kitili evrićima sa svih strana, a evo na koju pjesmu je najviše uzela bakšiša! – Alternativa

Po želji mladenaca Rada Manojlović se nedavno pojavila na jednom savlju u Tutinuu gdje je za samo 7 pjesama zaradila čak 20 hiljada eura.

“To je bilo jedno zaista prelijepo veselje, ali ne mogu vam reći koliko sam novca zaradila tu noć. Ipak ću to ostaviti kao tajnu. Tačno je da je bilo dosta bakšiša, ali je mnogo bitnije da su se i mladenci i svatovi odlično proveli. Malo je reći da je bilo ludo i nezaboravno”

“Domaćini su bili super. Živjeli su u Njemačkoj, a slavili su u Tutinu jer su odatle rodom. Bila je to prava bosanska svadba sa puno zanimljivih običaja. Jako sam zahvalan mladencima Almi i Denisu Kahroviću što su me odabrali da im uveličam Najbolji dan u njihovom životu. Oni su divni mladi ljudi i vidi se da su jako zaljubljeni.”

Svoj nastup u Tutinu Rada započela je pjesmom Lepe Brene “Ja nemam drugog doma”, koja je odabrana za svadbeni ples. Nakon toga izvela je svoja tri hita “Svadba”, “Marakana” i “Biseri i svila”. Informer doznaje da je najveći bakšiš dobila pjevajući pjesmu Stoje Novaković “Evropa”. Oko nje su pljuštale novčanice od 200 i 500 eura dok je izvodila ovu pjesmu.

Pjevačica je dobro izgledala kada je zapjevala “Kasno je za nas” Aleksandre Prijović i “Mutivoda” Sanje Đorđević. Nakon što je otpjevala sedam pjesama, Rada se oprostila od mladenaca i svatova te se s punim torbama uputila u Beograd.