Corinna Kopf je poznata influenserica koja se sa 25. godina proslavila po cijelom svijetu i prati je veliki broj ljudi iz cijelog svijeta. Ona je tokom snimanja video snimka sa svojim kolegom Davidom Dobroku izjavila kako je uspjela u roku od 48 sati da zaradi čak 800 000 eura.

Mnogima nije jasno kako je uspjela u tome, a onda je ona otkrila da ima profil na ”Onlyfansu” koji je jako gledan, a posljednji video donio joj je brdo novca.

Corinna je jako aktivna na apsolutno svim društvenim mrežama, a osim što je influenserka, ona se bavi i modelingom. Na društvenim mrežama prati je oko 5,8 miliona ljudi. Otkrila je kako je željela da se zahvali svojim fanovima što je prate, pa je proširila svoj biznis i napravila profil na Onlyfansu.

Ujedno je iskoristila priliku i da se pohvali kako ima najbolje fanove, jer mnogi od njih ostavljaju po 100 dolara napojnice. Priznala je kako joj se javljaju razne osobe, ali bude i onih koji zaista pretjeruju u svojim zahtjevima, jer traže od nje da slika ili snimi nešto što ona nikako ne bi.

Istakla je tokom gostovanja da je jednom prilikom objavila fotografiju svojih grudi, te na osnovu samo te fotografije zaradila 138 000 eura. Nije željela da kaže kolika joj je mjesečna zarada, ali na osnovu svega ovoga možemo da zaključimo da se radi o velikim ciframa.