Elektra Elit je poznata transrodna pjevačica, koja je iskoristila priliku tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji da prokomentariše nastup na Evroviziji, ali i da ispriča o svom poslu kojim se bavi u Švajcarskoj. Naime, i sama je priznala kako je u pitanju prosti**cija.

Prokomentarisala je članice grupe ”Hurricane” kako na svakom nastupu pokidaju, te da su one predstavljale Srbiju savršeno na prošlogodišnjem Evrosongu. Na sve to dodala je i kako nju fanovi mole da se prijavi na ovo muzičko takmičenje, jer su ubijeđeni da bi odnijela pobjedu.

Još uvijek nije donijela odluku da se prijavi, a navodi kako će do tada da bude pjevačica u Srbiji, jer je zadovoljna time, a pored toga ima i svoj dobro razvijen posao u Švajcarskoj.

”Izgradila sam svoje ime Elektra Elit i pod njim me u Srbiji znaju kao pjevačicu, dok u Švajcarskoj kao jednu od elitnih prostit**kih. Tamo je sve uredno što se tiče mog posla, registrovana sam i dobijam platu iako trenutno nisam u Švajcarskoj. Zarada je odlična, inače se ne bih bavila time. Svako jutro poljubim jutro u ulici gdje mi se nalazi salon, kao i apartamani koje izdajem svojim koleginicama. Uglavnom Bugarke i Rumunke prave probleme, jer znaju da spuste cijene na 150 eura, dok ako neko hoće a popije kafu sa mnom mora da plati 500 eura.”- istakla je Elektra.

”Ima dosta djevojaka koje rade za gazde, pa moraju svu zaradu donijeti njima. Međutim, ja sam dugo vremena u Švajcarskoj i imam dosta stalnih mušterija, koji ne žele da mijenjaju partnerke. Neki su znali podići kredit samo da bi proveli noć sa mnom.”