Već nekoliko godina poznata pjevačica Snežana Đurišić je u ljubavnoj vezi sa šarmantnim doktorom Vanjom Miloševićem. Tokom svih ovih godina oni su uspjeli da sačuvaju jednu zanimljivu tajnu, koja je napokon ugledala svjetlost dana i sve se saznalo.

Iako se radi o bezazlenoj tajni, javnost je jako iznenađena od kako se počelo govoriti o tome. Niko nije očekivao da će ovako nešto saznati, pogotovu ne od uglednog ginekologa i poznate pjevačice.

Kako saznajemo ugledni ginekolog ne predstavlja se javnosti pod pravim imenom , jer ga svi znaju po imenu Vanja, a on se zapravo zove Jovan Milošević. Jeste li ikada pomislili da je mogao lažno se predstavljati?

”Dečko Snežane Đurišić se zove Jovan a ne Vanja kako se predstavlja cijelo vrijeme. Svi ga zovu Vanja, njegovi prijatelji, poznanici i kolege, a on se nikada nije pobunio nego je dopustio da ga tako zovu. Sve je to jako čudno, jer neko može pomisliti da skriva nešto.”- rekao je jedan izvor koji je jak blizak ovom paru. Dodao je i kako Snežana zna koliko njenom dečku znači taj nadmika i da ga jako voli, te nikada nije željela da otkrije pravu istinu.

Jovan je jednom prilikom priznao kako ga je majka prije zvala Vanja kada je naljuti, te od tada i nosi taj nadimak.