Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

RASKRINKANA AFERA SA ESTRADE! Ljubavna romansa Saše Popovića i Nede Ukraden odjeknula kao bomba! NASTAO HAOS! (VIDEO) – Alternativa

Iako je ušla u osmu deceniju života, Neda Ukraden idalje privlači veliku pažnju javnosti na sebe. Od kako je započela sa muzičkom karijerom, ona je u žiži interesovanja i veliko interesovanje je bilo za njenim privatnim životom.

80- tih godina prošlog stoljeća, nakon razvoda braka d svog supruga, počeli su da joj se udvaraju razni muškarci, a ona je tada bila u vezi sa jednim muškarcem, koji je i dan danas jako imućan. Interesantno je da se o njemu mnogo govori, ali je poslije nekog vremena pokušao da zataška ovu informaciju, iako su svi dobro znali za njihovu ljubavnu romansu.

Kao što ste imali priliku da vidite, radi se o Saši Popoviću koji je bio u vezi sa Nedom. Nakon njihovog razvoda, on je uplovio u vezu sa Zlatom Petrović, sa kojom također nije dugo opstao, da bi potom upoznao i Suzanu Jovanović, te je u braku s njom i danas.

Govori se kako je Neda Ukraden sada u vezi sa Zoranom Mokom Slavićem, koji je prisustvovao i na promociji njenog posljednjeg albuma. Navodno on već četiri mjeseca nije u porodičnoj kući gdje mu je ostala supruga, nego je uzeo stan i sada se redovno viđa sa pjevačicom. Slavnić se oglasio po ovom pitanju i sve demantovao, ali i dodao kako će da prisustvuje svakom većem događaju gdje bude pozvan.

Dodao je i kako se oglasio samo zbog pevačice, jer ne želi da i ona trpi medijsku turturu, kakvu i on, obzirom da znaju kako nema ništa među njima.