Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

RAT SE NASTAVLJA- Ceca na sudu tražila PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAČENJE Jelene Karleuše: To ne može normalan čovjek da uradi – OBJAVLJENO SVE ŠTO JE CECA REKLA U OBRAĆANJU SUDU – Alternativa

Pjevačice Svetlana Ceca Ražnatović i Jelena Karleuša godinama su tužene i suđene na sudu jedna od druge. Jučer je bilo isto, oglasili su se i neki mediji priopćenjem dviju pjevačica.

Najprije je Ceca rekla da će ostati pri svoje dvije tužbe, koje su potaknule višestrukim medijskim prozivanjem Karleuše da je jedna veliika glupača.

Ceca je objasnila da nikada nije loše govorila o Karleuši, te da je to komentirala posljednjih 20 godina. Tvrdi da su na nju utjecale Jelenine tvrdnje da ima krv na rukama, da je pripadnica zemunskog klana, ološ, loša majka i druge izjave koje je davala bez ikakvih dokaza i razloga. Pojasnila je da se na obje tužbe odlučila jer je vjerovala u agencije i sudski sustav.

Nadalje, Ceca je objasnila da su je Jelenine opaske o gluposti vrijeđale jer je jednostavno iznosila svoje stavove i iskustvo svoje porodice.

Na kraju je rekla da je neuropsihijatrijsko liječenje neophodno jer ne vjeruje da normalan čovjek može izreći takve uvrede i laži drugoj poznatoj osobi.