Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Razočarati ćete se: Vremenska prognoza za cijeli april! Ovo niko nije očekivao! – Alternativa

Krajem amrta imali smo priliku da uživamo u lijepom vremenu i sunčevim intervalima. Svi smo mislili da će tako i da se nastavi, pa da ćemo u aprilu imati lijepo vrijeme, bez kiše. Ali, moramo vas razočarati, jer vam sada donosimo dugoročnu prognozu, i to za cijeli april.

Ivan Ristić jedan je od napopularnijih meteorologa na našim prostorima koji prognozira i za nekoliko dana, pa čak i za cijeli mjesec, s tim što on u velikoj većini pogodi kako vrijeme možemo da očekujemo. Naravno, da može doći do izmjena, ali treba nalgasiti da je najbolje prognozirati samo sedam dana, jer se tada najbolje vidi.

On je istakao da mjesec april neće biti dobar kako smosvi mislili da hoće, jer će u prvoj polovini aprili biti loše vrijeme, sa svakodnevnim tmurnim oblacima, iznenadnim kišama, ali da će kasnije pojaviti se i sunce. Jutra će biti hladna, dok u toku dana temperature će biti veće i moći ćemo se laganije oblačiti. Ali, čim zađe sunce ponovo postaje hladno.

Što se tiče druge polovice aprila, tada nas očekuje lijepo vrijeme i više sunca. Svi znamo da nam sunce odmah popravi raspoloženje, pa čim ugledamo koju zraku sunca spremamo se za šetnje. Vjerujemo da ćete i vi da uživate.

Želimo da čujemo vaše mišljenje!? Koje godišnje doba najviše volite, te kada je lijepo vrijeme kako volite da ga provodite!?

Pišite nam u komentare!