Proteklih godinu dana u medijima su najpoznatiji bili pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug Duško Tođić . Naime , oni su objavili da se razvode , a nakon te objave se više nisu oglašavali na tu temu, i kako možemo zaključiti nisu se razišli , i kako je poznato još uvijek su u braku.

Glasine o razvodu ponovo su počele kružiti unazad nekoliko meseci , a u posljednjem interviju je pop diva jasno dala do znanja svom suprugu da mora nešto poduzeti po pitanju njihovog braka , međutim kasnije je sama sebi proturiječila negirajući bilo kakvo ponovno sajanje. U domaćim medijima je i dalje aktuelna tema njihovog razvoda , pa su njeni pratioci počeli sa novim nagađanjem .

Naime , na komentar Elle Dvornik , koja je kći legendarnog Dine Dvornika , a koja je sanjala da Jelena treba da se porodi , a Jelena je odlučila da joj odgovori i kaže da joj želi da ima treće dijete. Ella je u jednoj od svojih ojava ispričala san koji je imala predhodne noći , te je istakla kako je sanjala Jelenu Karleušu da je završila na carskom rezu , a da je ona bila prisutna tu da joj pruži moralnu podršku , i pri tome je držala za ruku. Čim su započeli sa operacijom Ella se probudila . Očigledno je da je ovaj san imao određeni uticaj na nju zbog čega se odlučila izvinuti Jeleni . Jelena je odgovorila na Elinu objavu , zahvalila joj se na lijepim željama , te da joj je san poprilično besmislen , te da ona njoj od sveg srca želi da rodi sebi treću bebu.