Iako nikada nije željela razvod, sada se Gordana Ilić s njim susrela. Godinama je vjerovala kako ju suprug voli i da je jedina žena u njegovm životu, a sada kada se poslije toliko godina saznala prava istina, ona je slomljena. Ne može vjerovati da je cijeli njen život jedna velika laž.

Razvod nikada nije smatrala svojom opcijom, pa čak i onih dana kada je u njihovoj kući čula se sam prepirka i svađa. Njeno srce je sada sasvim slomljeno, nakon što je donešena presuda kojom se potvrđuje očinstvo Miroslava Ilića, a koji još uvijek ne želi da prizna Devina kao svog sina.

Jedna njena prijateljica, priznala nam je da Gordana ne može da se pomiri sa tom činjenicom i da nikada nije zamišljala da će se razvesti od svog supruga. Najviše je bijesna na sebe, jer je sve ove godine bezuslovno mu vjerovala. Miroslav se do sada nekoliko puta oglasio i istakao da nije Devinov otac, iako presuda pokazuje drugačije.

”Gospođi koja se okomila na mene sam poručio da njen sin svakako ima oca, a to je taj gospodin koji ga je priznao. Pa on i u svim dokumentima stoji da je njegov otac. Ali, ona se okomila na mene i želi da ja prihvatim njeno dijete, pa valjda prije toga treba prvo da ukloni očinstvo koje ima taj gospodin.”- jasno je rekao popularni pjevač.

Možda je Gordana ovu odluku donijela ishitreno kada je bila puna gnjeva i bijesa. Možda će na kraju ipak popustiti i biti na strani svog supruga sa kojim je provela tolike godine.

Nama ostaje samo da pratimo šta će se s njima dešavati u narednom periodu!