Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Recept ruskog doktra: Sve bolesti nestaju, ako uzmete samo 4 kašike ovog lijeka! – Alternativa

Ovaj domaći lijek pomaže kod liječenja mnogih oboljenja, ojačati ćete imuni sistem te nakon ponovo normalno živjeti. Hristo Mermerski je poznati profesor, iscjeditelj i genetičar koji je napisao i nekoliko knjiga o tome kako čovjek može da sačuva svoje zdravlje, ojača imunitet i pobijedi razne bolesti.

Za njega i njegove recepte čuli su gotovo svi, ami smo sada odlučili da vam donesemo recept za jedan lijek koji se pokazao najdjelotvornijim i nema niti jedne osobe koja se požalila i osporila efikasnost ovog lijeka. Sa njim možete da pobijedite sve, pa čak i kada se radi o ozbiljnim i teškim oboljenjima.

Kako navodi ovaj profesro, prirodni lijek će vam pomoći da iscijedite cijeli organizam i oslobodite se bolesnih ćelija. Radi se o zdravoj hrani organizmu, koji djeluje odmah na oboljele ćelije, te dovodi do njihovog smaouništenja, a samim tim i izlječenja.

Potrebni sastojci su:

– 400 grama svježih oraha

-15 limuna,

-400 grama pšenice,

-kilogram meda i

-12 čehni bijelog luka.

Najprije u staklenu teglu trebate staviti pšenicu i preliti je sa vodom, te pustite da tako odstoji tokom noći. Ujutru procijedite i ponovite sve s tim da tada treba da ostoji 24 sata. Orahe, bijeli luk očistite i onda dodajte tome pšenicu i sameljite. Iz limuna iscijedite sok, a onda koru saeljite i dodajte u smjesu sa medom. Sve zajedno treba da odstoji tri dana i onda je spremno za upotrebu.

Lijek se uzima po jednu kašiku prije svakog jela.