Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Rođeni brat Seke Aleksić otkrio da ona krije veliku tajnu: ” Pa ona je Romkinja, a stidi se svog porijekla! A imam dokaz i da je radila kao..” – Alternativa

Veliki broj estradnih ličnosti nije u baš sjajnim odnosima sa svojom porodicom i uglavnom se od njih i saznaju neke zanimljive priče, koje bi mogle ”ukopati” javnu ličnosti. Glavni razlog koji dovodi do njihovih svađa su novac i slava, jer je uvijek prisutna ljubomora da neko ima više novca i da uživa u svom bogastvu.

Najprije počne ucjenjivanje poznatih, a ukoliko oni ne pristanu na to i ne udjele im nešto novca, onda porodica kontaktira medije i ispriča neke sramotne priče. Danas je vrijeme da posvetimo malo pažnje pjevačici Seki Aleksić, koja očigledno nije u dobrim odnosima sa svojom porodicom.

Sekin otac bio je veliki alkoholičar koji je zlostavljao nju i njenu majku. Nekoliko puta se dešavalo da nije mogla vratiti se kući, pa je ostajala u školi i tamo prespavala. Početkom devedesetih godina kada je počeo rat, izbjegla je iz Zvornika za Srbiju. Iskoristila je svoj glas i počela zarađivati novac sa kojim je polako počela da staje na svoje noge.

Seka se nikada nije stidila svog porijekla, nego je otvoreno govorila o tome. Sada se javio njen brat Zulfo, koji tvrdi da je njen otac Milorad rom, a da ona to krije. Osim toga rekao je kako njihovom amidži treba mnogo novca za operaciju, kako bi uklonio tumor, a da Seka nije htjela nikako da im pomogne.

Pjevačica se još uvijek nije oglasila povodom ovih spekulacija, a svi znamo da je uvijek pomagala koliko god je mogla, a i nekoliko puta smo mogli vidjeti koliko joj je bitna porodica i da im se maksimalno posvećuje.