Miodrag i Olga, roditelji popularne voditeljice Jovane Jeremić, prvi put su se pojavili pred kamerama i otkrili neke zanimljive stvari iz svog privatnog života, ali i o svojoj kćerci. Kada su se pojavili novinari sa kamerama pred njihvom kućom, oni su bili jako iznenađeni.

”Nisam mogla ni predpostaviti da ćete doći. Na Jovanu sam jako ponosna, ali mislim da treba malo da prikoči i smiri se.”- rekla je njena majka.

”Tokom svih ovih godinama , nikada se nisam oglašavala niti davala izjave za neku televiziju. Neko sam ko svojoj kćerci svaki dan daje po sto savjeta, ali više nisam ni sigurna da li ona mene posluša ijednom.”- dodala je njena majka.

”Meni se nikako ne dopada što je ona ovoliko iskrena i poštena. Mislim da je vrijeme da malo oladi i prikoči na svim poljima, da kasnije ne bi se kajala.”- rekao je njen otac.

Jovana je treće dijete u porodici i često ističe da nije bila treća sreća, nego da su njeni roditelji bili jako sretni kad su je dobili. Otac kaže da je njihova mezimica, dok voditeljica poriče to.