Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sa 11 godina ostala trudna: Rodila je bebu, a skameniti ćete se kad vidite ko je otac djeteta! – Alternativa

Najmlađa majka u Velikoj Britaniji imala je samo dvanaest godina, kada se pročulo da je ostala u drugom stanju i da će roditi dijete. U Bathgareu živi Tressa Middleton koja se pojavila na svim britanskim naslovnicama novina sa jednom interesantnom vijesti.

Naime, svi su pisali o djevojčici koja će roditi bebu. Ona koliko god željela da krije tu vijest , nije uspjela, nego su svi saznali i zbog toga je morala da napusti i osnovnu školu, a poslije toga se posveti svm djetetu i njegovom odgoju.

U Škotskoj, živjela je Tressa koja sada ima 27. godina. Ona je sa dvanaest godina ostala u drugom stanju, nakon što ju je silovao brat Jason. Ona je željela to da sakrije, jer ju je bilo sramota da ostali znaju, ali na osnovu DNK analize, uvtrđeno je ko je otac djeteta. Njen brat je osuđen na četiri godine zatvora, zbog svog gnusnog postupka.

Tressa je sada u ljubavi sa Darrenom i kako saznajemo ponovo je u drugom stanju. Ona se nije mogla brinuti o prvom djetetu, zbog čega je dato na usvajanje, a Tressa je postala ovisna o drogi i alkoholu. Ovakva je bila dok se nije saznalo da je njen brat kriv za ovaj zločin.

Nakon što je osuđen za svoje nedjelo, Tressa se dosta promijenila i počela da vodi normalan život, kakav i dolikuje jednoj osobi. Otkrila je kako ju je brat cijelo djetinjstvo zlostavljao, a on je samo pet godina stariji od nje.