Postoje neke priče koje u toliko zanimljive da se o njima govori svugdje u svijetu, pa tako se pročuje i na našim prostorima. Postanu toliko popularne da niko ne bi mogao ni zamisliti. Vrijeme je da vam ispričamo jednu jako zanimljivu priču, koja se desila Keli Hejli koja živi u Velikoj Britaniji.

Ona ima kćerku koja je skoro proslavila svoj četrnaesti rođendan, a iako je mlada rodila joj je unuče. Ono što je mnoge iznenadilo i zbog čega je vijest postala jako viralna, jeste činjenica da je Keli postsala baka u tridesetoj godini života.

Kada je javnost saznala za njihovu životnu priču, počeli su pisati razne komentare a neki od njih su bili kako je ovako nešto mogla i da očekuje od svoje kćerke, obzirom i da je ona jako mlada udala se i rodila djecu. Neki su isticali da djevojčica nije imala bolji primjer da slikedi, nego je mislila kako treba da bude kao svoja majka.

Sada njena kćerka, Skaj Salter ima sedamnaest godina, a uzela je i očevo prezime, iako nikada nije živjela s njim, niti se on brnuo o njoj. Skaj je priznala za medije da je sada jako sretna , te da uživa u životu sa svojom majkom i bebom , ali da joj je malo neugodno što cijeli svijet zna za njenu priču i mogu da je ogovaraju iza leđa.

Šta vi mislite o ovoj priči? Smatrate li da roditelji u ovo vrijeme ne vode dovoljno računa o svojoj djeci ili se ovo dešavalo i prije, ali obzirom da nije bilo društvenih mreža nije se znalo?
Pišite nam u komentare svoje mišljenje.