Supruga pokojnog Šabana Šaulića, Goca Šaulić nakon smrti svog supruga dugo vremena nije mogla da izlazi van, niti da se druži sa drugim ljudima. Iako je i sama svjesna da mora nastaviti sa svojim životom i boriti se zbog svoje porodice, ona nije mogla da se pomiri sa činjenicom da njenog supruga više nema.

Sada tek poslije dvije godine, shvatila je kako mora dalje, a svi koju su je vidjeli u ovom društvu bili su iznenađeni i slobodno možemo reći u blagom šoku. Pokojni pjevač sigurno ne b bio sretan i ponosan na svoju porodicu, kada bi ih vidio u kakvom se stanju nalaze i šta su doživjeli.

Cijela Šabanova imovina počela se polak prodavati, njegov sin ima problem sa kamatarima i nalazi se u velikim kockarskim dugovima da više ne zna kako da se izvuče iz svega toga. Pored toga, moramo naglasiti i da je Goca uhvaćena sa drugim muškarcem i to da se drže za ruke. Naime, ona je primjećena na reviji koja je održana prije nekoliko dana, a organizovao ju je Saša Milojković.

Obzirom da je tek on uspio da ubijedi Gocu da izađe van i pojavi se među masom ljudi, mnogi su se počeli pitati da li su oni samo prijatelji ili ipak među njima postoji nešto više od prijateljstva. I sami procijeniti kada pogledate fotografiju.

Šta vi mislite o ovome? Smatrate li da je vrijeme da krene dalje ili ipak treba još da tuguje? Pišite nam svoje mišljenje u komentare!