Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SAMO MILIMETAR DO SMRTI! Majka slikala djecu, a kada je pogledala fotografiju malo bolje SKAMENILA SE! Ovo je jezivo! – Alternativa

Na internetu i društvenim mrežama, možemo svaki dan da vidimo razne zanimljive fotografije, o kojima nekad ne bi ni razmišljali, niti pomislili. Danas smo za vas pripremili jednu takvu. Radi se o fotografiji koju je na svom profilu objavila žena koja živi u Australiji.

Kada pogledate fotografiju kažete da je na njoj sve normalno i da se radi o zaista običnoj fotografiji. Majka je slikala svoju djecu dok su bila u šetnji, i željela zauvijek da ima uspomenu, kada su lijepo provodili zajedničko vrijeme. Oni su zajedno uputili se prema šumi da provedu dan u prirodi.

Dok su djeca šetala, majka je išla iza njih i uzela kameru kako bi napravila dječiju sliku. Kada je to učinila, a nakon toga i uzela da pogleda kako je ista slika napravljena, bila je užasnuta prizorom. Slobodno moćemo reći da se skamenila onim što je vidjela.

Ispred dječijih nogu nalazila se zmija, koju ni djeca, a ni majka na prvu nisu vidjeli ni prepoznali. Neko bi smao rekao da je u pitanju grana od drveta koji se nalaze sa svih strana. Stručnjaci su otkrili da se radi o smrtonosnoj vrsti zmija, od kojih je dovoljan jedan ugriz da se završi kobno.

Tada su upozoravali sve građane da budu jako oprezni, jer je zbog pretoplog vremana došlo do najezde zmija. Majka se zaista uplašila za bezbjednost svoje djece, jer prije toga nije ni pomišljala da bi mogla vidjeti zmiju.