Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Samo nekoliko mjeseci poslije Mrkine smrti Ana Bekuta šokirala sve: ” Mlađi muškarci trče za mnom!” A evo da li će se opet udati.. – Alternativa

Ana Bekuta je već dugo godina na javnoj sceni i jedna je od najkvalitetnijih pjevačica, koja iza sebe ima mnoštvo hitova, a koji su pjevani i dan danas. Može da se pohvali sa velikim uspjehom, a danas možemo da je vidimo u sastavu članova muzičkog takmičenja, odnosno u Zvezdama Granda.

Ana nikada nije mnogo govorila o svom privatnom životu, a znamo da je dugo vremena živjela sa političarem Milutinom Marićem koji je prije nekoliko mjeseci preminuo. Mnoge stvari su se od tada pisale o njihovom životu, a ni sada Ana nema mira.

Kako saznajemo iz dređenih medija, Ana je jednom prilikom odgovorila da joj je bilo predivno u vezi sa Milutinom, ali da nije luda i da se uda za njega, jer tako bi izgubila sebe i slobodu koju je imala dok nije u braku. Svi su počeli da je komentarišu, a nisu ni shvatili da je u pitanju bila samo šala.

Ana je zaista lijepa žena, koja uprkos svojim godinama ima mladolik izgled. Nikada nije željela da radi estetske operacije, nego da svima dokaže da žena ako je njegovana i drži do sebe može da bude lijepa i atraktivna, čak i u starosti.

Još uvijek nije otkrila da li planira ponovo da traži muškarca sa kojim će nastaviti svoj život. Prošlo je malo vremena od smrti Milutina, tako da ćemo čekati u narednom periodu i vidjeti šta će se desiti.