Upečatljiva crnka s osmijehom djevojčice majka je dvije kćeri i šest sinova, majstorica karatea i pedagoginja. Iz ljubavi prema Zoranu napustila je sport i nije se pokajala. Posla ima puno, jer obitelj mora funkcionirati kao sat

Dovoljno je da jedna žena kaže da ima crni pojas, pa da se vidi kakva je njena volja, upornost, neustrašivost i spremnost da pokuša nešto u čemu bi mnogi vidjeli rizik i opasnost. Bilo je neobično, priča Sanja, kada je na bojište izašla ekipa koju su činile tri sestre – ona, njena sestra blizanka Vanja i treća Bogdanka. Kao vrhunska ekipa godinama su pobjeđivali na svim natjecanjima, a iako ih je u obitelji bilo šestero, bili su nada i najveća nada oca. Tata je bio zadovoljan što su njegove kćeri osvojile brojne medalje u karateu, ali je nekako najviše želio donijeti diplome s fakulteta.

Tijekom mog djetinjstva bilo je pomalo neobično imati petero braće i sestara. Ne znam je li me to učinilo agresivnom, ali kao mlada žena postavila sam cilj da brojčano nadmašim svoju majku. Imat ću sedam, govorila sam, a tata mi je govorio “idi prvo na fakultet i imaj beba koliko želiš”.

Sanja je otišla na fakultet i diplomirala tek 20 godina kasnije. Zvučalo bi kao neuspjeh da nije imala osmero djece u isto vrijeme možda bi ga završila i ranije. Sada kada ima fakultet, osmero djece, muža koji podržava sve njezine planove, djevojački struk, društvenu slavu i samo 44 godine, onda vidimo da je postigla sve što je htjela.

A djeca su sva ponosna na nju a i ona je na svoju djecu. Irina (22) i Kristina (21) diplomiraju na Konzervatoriju u Beogradu, sinovi Vladimir (19) je student, Nikolaj (17) je student teologije, Damjan (14), Maksim (12), Vasilije (9) i Pavle (4) ) će tek izabrati svoje zanimanje.