Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Saša i Dejan Matić otkrili PRAVU ISTINU KAKO SU IZGUBILI VID! Velika tuga! – Alternativa

Svako na Balkanu zna za braću Matić, koji su već dugi niz godina prisutni na javnoj sceni i proslavili se velikim brojem hitova. Osvojili su naša srca sa mnogim pjesmama, a njihovi nastupi su jako posjećeni. Kada bi imali priliku da vide koliko njihovih fanova dolazi na nastupe koje održavaju, bili bi još više ponosni na sebe i svoj talenat.

Moramo priznati da ova braća posjeduju nevjerovatne vokalne sposobnosti koje rijetko koja osoba može da se pohvali. Iako mnogi znamo da su izgubili vid, rijetko ko od nas zna i kako je došlo do toga. Znate li vi kako su oni izgubili vid? Ukoliko ste među onima koji ne znaju, mi ćemo vam sada otkriti.

Prema pisanju mediji, njihova majka nije uspjela iznijeti trudnoću do kraja, nego se porodila prije vremena 26. aprila 1978. godine. Dječaci su po rođenju ocjenjeni najvećom ocjenom, bili su živi i zrdavi što je najbitnije.

Tek poslije nekog vremena uspostavljena je dijagnoza sljepila, te se ood tada ne zna da li je doošlo do nastanka sljepila poslije rođenja, ili su takvi rođeni. Obzirom da su rođeni prijevremeno, oni su završili u inkubatoru i tu bili nekoliko dana. Razni ljekari su ih pregledali, te po priči njihove majke, svaki je rekao isto, a to je da bebe ne vide.

Kasnije su se pojavljivale razne priče, a neki su govorili kako su braća imala mogućnost da progledaju poslije mnogo godina, ali da su se oni plašili kako će se privići na taj svijet i nisu željeli da se podvrgnu toj operaciji.