Definitivno jedna od najvećih produkcijskih kuća na Balkanu jeste Grand produkcija koja iz godine u godinu je sve više zarađivala. Saša Popović je godinama bio direktor ove produkcijske kuće, a onda je postao i suvlasnik.

Najprije je pojavio se u javnosti kao dio benda ‘Slatki greh’, a nikada nije htio da se previše razbacuje sa novcem, nego je bio od onih ljudi koji su štedili koliko god su mogli. I njegova supruga se bavi pjevanjem, pa je od početka lijepo zarađivala.

Udružili su svoje snage i iz godine u godinu sve više napredovali, pa su na kraju postali vlasnici jedne od najluksuznijih vila na našim prostorima. I sami znamo da je do sada nekoliko poznatih ličnosti, za medije i svoje fanove otvorilo vrata svog doma, kako bi pokazali kako on izgleda, ali ovaj bračni par još uvijek nije želio to da uradi. Međutim, dovoljno je da vidimo koliko luksuzno ona izgleda sa vanjske strane.

Jedne prilike njegova supruga Suzana je objavila sliku iz porodičnog doma, gdje se jasno vidjelo da je sve urađeno u prvoj klasi i da su vodili o svakom dijeliću svog doma da bude perfektno urađen.

Šta vi mislite o ovom bračnom paru? Koliko su se angažovali na muzičkoj sceni ?