Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Saša Popović otkrio ISTINU o POBJEDNIKU ‘Zvezde Granda’, te koga očekujemo u žiriju naredne sezone! – Alternativa

Prije nekoliko dana održano je finale Zvezda granda, gdje je šesnaest kandidata imalo priliku da se takmiči i odnese pobjedu u jednom od najgledanijih muzičkih takmičenja na našim prostorima. Svi su bili jako znatiželjni, a gledaoci pored malih ekrana su sa nestrpljenjem čekali da vide nastupe, ali i da glasaju za svoje favorite.

Finaliste ove sezone bili su: Maja Milutinović, Aleksandar Josifovski, Nenad Osmanović, Andrijana Petrušvska, Nermin Handžić, Nikolina Đekanović, Hanad Džehverović, Željko Vukčević, Sandra Mladenović, Meliha Imširović, Kenan Dervišević, Alem Bajrović, Velid Handžić, Mustafa Mehić, Tamara Živković, Srđan Stanić.

Neposredno prije finala, mnogo medija je otišlo kako bi porazgovaralo sa takmičarima, a ujedno su iskoristili i priliku da od Saše Popovića saznaju neke stvari, te ko bi po njegovom mišljenju mogoa odnijeti pobjedu.

Saša je rekao kako ne zna ko bi mogao pobjediti, niti može naslutiti, jer su do sada uvijek imali nekog favorita za kojeg su navijali, dok ove godine je situacija tako nepredvidljiva. Dodao je i da će članovi žirija za narednu sezonu ostati isti i neće se mijenjati obzirom da im je gledanost porasla za 10% u odnosu na predhodne sezone.

Pobjedu je na kraju odnijeo Nermin Handžić, a nas zanima šta vi imate da kažete za pobjednika ove sezone! Da li je pobjeda zaslužena ili ne?