Godinama Dragana Mirković važi za jednu od najpopularnijih i najboljih pjevačica na našim prostorima, koja je svoju karijeru dovela visoko na ljestvicu. Jedan od prestižnih portala u Americi prije nekoliko dana je objavilo vijest, da ova balkanska zvijezda može parirati i najpoznatijim svjetskim zvijezdama, kada je u pitanju njeno bogatstvo.

Vila u kojoj ona boravi sa svojim suprugom Tonijem Bijelićem, poznatim biznismenom iz Austrije, uradili su zajedno i novac uložili.

Dragana je pokušavala sve ove godine od kako se udala i rodila djecu, da se drži po strani daleko od skandala i žute štampe. Čak nije željela ni mnogo da joj se djeca snimaju, što su oni i sami izrazili želju, kako bi mogli voditi normalan život, kao i svaka druga porodica. Željela je da imaju normalno djetinjstvo, a ne da su im paparaci svaki tren pred vratima i da prate svaki njihov korak.

Njihova vila je toliko luksuzna, da se na svakom ćošku vidi bogatstvo kojem odiše. Dosta ima pozlaćenih stvari, kristala, da je nekim ljudima bolje da ne procijenjuju vrijednost njihovog doma. Pogledajte sada nekoliko fotografija, kako izgleda njihov dom:

Šta mislite da li je ovo pretjerivanje, ili svako ima pravo da radi sa svojim novcem što želi?