Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Savjet Baba Vange koji će vam koristiti: Uradite ovo i uvijek ćete imati mnogo novca! – Alternativa

Baba Vanga je poznata proročnica koja je nekoliko puta pogodila svoja proročanstva i sada tražimo svaki njen savjet , kako bismo mogli da pomognemo sebi i svojoj porodici. Ovo će vas sigurno zanimati, jer ćete moći poboljšati svoj život, a vjerujemo da svako od vas to želi.

Ona je bila ubijeđenja da možemo prizvati sreću i blagostanje u svoj dom, samo trebamo znati pravi način kako to da uradimo. Nakon što je saznala sve je zapisivala i ostavila drugim ljudima da imaju, kako bi mogli iskoristiti.

Ukoliko želite da u vašoj kući vlada mir i dobra energija, a da pri tome imate i mnogo sreće, sve što je potrebno jeste da nabavite novčić koji je kao talisman, s tim što treba da bude u srebrnoj boji. Da bi vam u životu sve bilo lako, kada je mlad mjesec samo trebate da razmjestite namještaj po kući.

Da vas sreća ne bi napustila, ne smijete da bacate hljeb koji je načet ili komadiće hljeba. Ako ne možete da pojedete, onda s njima trebate nahraniti ptice ili životinje,a nikako bacati. Ukoliko ste primjetili da vas je sreća napustila, na prozorske daske pospite so i ostavite da se sreća vrati, a kada se to desi krpicom skupite so i odnesite je negdje daleko od kuće.

Ukoliko se desilo da vam se razbilo ogledalo tada trebate da njegove dijelove pokupite sa vodom, i odnesete ga i negdje zakopate.