Veoma često imamo priliku da po medijskim portalima čitamo razne informacije i teme iz života Seke Aleksić. Uglavnom su sve njene priče vezane za porodicu, jer je posljednjih nekoliko godina zaista se posvetila svom suprugu Veljku i djeci. Isticala je dosta puta koliko joj je porodica bitna i da je to sve u njenom životu.

Moramo priznati da oni koji prate njen rad mnogo vole nju takva kakva jest, poštuju njenu iskrenost i privrženost porodici i što neće da sramoti svoje sinove. Ona je svjesna svojih fanova i publike koja je podržava, zbog čega često ih obraduje nekim novim hitom.

Od kako je u braku, imala je želju da se ostvari kao majka, oko toga se dosta trudila i ulagala mnogoo svog vremena i strpljenja, ali ni u takvim situacijama nije zapostavljala karijeru, nego joj je to davalo vjetar u leđa. Zahvaljujući svojim pozitivnim osobinama uspela je da opstane na samom vrhu estradne scene i sada je jedna od najpopularnijih pjevačica na Balkanu.

Prije nekoliko dana svoje fanove je obradovala i novim fotografijama koje nemamo priliku često da viđamo. Ispod fotografija odmah su se počeli nizati komentari, kako pozitivni tako i negativni. Neki su pisali kako ovo ponašanje i ovakve fotografije ne priliče osobi koja je majka dva mala dječaka, te da neke stvari treba da pokrije , a ne da budu na izvolte.

Šta vi mislite? Da li je ovo uredu obzirom da je estradna ličnosti ili ipak mislite da je pretjerala sa dekolteom i da je ovo moglo biti mnogo skromnije?!

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!