Kad je u javnost izbila afera Jelene Karluše s Ognjenom Vranješom, počela se iživljavati sa svojom dugogodišnjom služavkom Verom Horvat. Vera Horvat je u ispovesti za “Kurir” opisala kako se JK ponašala prema njoj.

Prema riječima dugogodišnje spremačice i dadilje djece JK, pjevačica se za to vrijeme ponašala bahato.

Radila sam deset godina kod obitelji Karleuša-Tošić. Došla sam kao dadilja, a onda sam s godinama postala domaćica. Kad sam počela brinuti o Atini, imala je samo osam mjeseci, a onda se rodila Nika pa sam nastavila brinuti o njima oboje.Kako nisam mogla sama, povela sam svoju sestru Katyu i zajedno smo se brinule o obitelji.Jeleni me preporučila Jelenina majka Divna, koju sam oduvijek cijenila i cijenila. sestra i ja jako volimo Karleušine kćeri, teško nam je da ćemo ih opet vidjeti. No, neizdrživi pritisak počeo je u siječnju, romansom s nogometašem. Pokušavali smo ne obraćati pozornost, ali sve se sve izlilo na nas .. Ispostavilo se da smo moja sestra i ja krivci za sve”, rekla je uplakana Vera Horvat, koja je dala otkaz Karliuzi.

Vera Horvat ispričala je kako ju je pjevač izvrijeđao.

“U posljednje vrijeme sve je postalo problem. Ako su oni neraspoloženi, sve se prenosi na nas. Njeno nepoštovanje je nemjerljivo. Znamo gdje nam je mjesto, ali ne želimo robovati njenom lošem ponašanju. Pogotovo uz puno teških riječi.U jednom trenutku mi je rekla: „Kad nekome platim, ako mi se ne sviđa što radi, reći ću mu jebi se. “Stvarno me povrijedilo. Pritisak je bio konstantan. Napetost. Pucnjava. Odjednom me sve počelo smetati, bez obzira što smo radili, nije išlo. Vrijeđala nas je i bili smo toliko povrijeđeni i razočarani zbog naše predanosti svima ovih godina. Duh je bio nepoštivan. Zauzela je drzak stav i to je bilo nepodnošljivo”, rekla je Vera. Kaže da joj je prebukiranost garderobe Prebukirane pjevačice najveći problem kada je u pitanju pospremanje kuće: