Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Seosko imanje sa kućom od 100 kvadrata košta 6 000 eura, a niko neće da ga kupi! Evo koji je razlog.. – Alternativa

U blizini Šapca postoji seosko imanje koje se prodaje po veoma povoljnoj cijeni , te kuću od 100 kvadrata, pomoćne zgrade i okućnicu od hektara zemlje možete da kupite po cijeni od 6 000 eura. Iako je ovo jako povoljna cijena, još uvijek nema kupaca koji su zainteresovani za njegovu kupovinu.

Prodavci sa tugom u glasu govore zašto su morali da prodaju očevinu, iako su mislili da nikada do toga neće doći. Milenija je priznala da ona i njen suprug sada poslije 40 godina braka, moraju da se odreknu istog, te su odlučila da sve što su stekli u braku raprodaju.

”On je imao jedan brak prije mene, ali mu je žena brzo umrla. Kad sam se udala za njega nisam mogla ni pomisliti da nećemo imati nikad svoju djecu. On je imao sina i kćerku, koji kada su odrasli i završili školovanje otišli za svojim putem i tražili sebi sreću, a on se propio. Haman mu je vremenom alkohol počeo udarati u glavu, pa je i dizao ruku na mene. Eh velim se, nećeš vala po stare dane da dižeš ruku na mene. ”- rekla je Milenija koja je odlučila da sve rasproda i onda ide u starački dom.

Na drugom kraju istog og sela prodaje se još jedna kuća, a Mara nam je rekla kako želi sve rasprodati kako bi išla kod sina u Beograd.

”Eh išla bih ja i sutra kod svog sina, ali ne smijem ovo ostaviti da bude pusto. Dosad niko nije se javljao niti dolazio da pogleda kuću, iako smo u samom centru. Evo dođi ti da vidiš, ima i pomoćna zgrada i čardak. Bašta se prostire na 30 ari. Neće ti biti skupo.”- govorila je baka Mara sa prozora.

Postoji još mnogo oglasa za prodaju neretnina po selima , i to po izuzetno niskim cijenama, ali rijetko ko se javljao da kupi njihov dom.