Pjevačica Maja Nikolić poznata je domaćoj javnosti kao neko ko nema dlake na jeziku i koja uvijek kaže ono što misli ne obazirući se na to šta će neko drugi da kaže. Maja se dugi niz godina nalazi na javnoj sceni, a po naslovu ste mogli da zaključite da ćemo mi danas da pišemo o njenom privatnom životu, ralnije o njenoj bivšoj svekrvi, majci njenog drugog supruga Vuka Kandića. Njena bivša svekrva oglasila se za medije i tom prilikom ona je otkrila detalje koji javnosti do sada nisu bili poznati.

Desilo se to davne 2011.godine kada je Maja bila dio rijalitija Farma, i tada je ona iznijela niz pikanterija koje su tada itekako privukle pažnju javnosti, a tada je ona rekla da se njoj Maja nikada nije dopadala kao snajka, da je ona tada svom sinu pokušala da otvori oči kako ona nije za njega ali sve je bilo uzalud, jer su se oni tada ipak vjenčali, dobili su sina, ali onda je uslijedio i razvod, kao i starateljstvo nad sinom, a njihova ljuta borba trajala je godinama.

Pomenuta gospođa tada je rekla da su oni bili u šoku nakon saznanja da njihov sin želi da se oženi sa Majom, a rekla je to da ona tada o pjevačici nije znala ništa, ali onda se malo raspitala, pa je saznala da je ona došla iz provincije kako bi napravila karijeru u Beogradu, a onda je rekla i to da je saznala da je Maja dobila 200 hiljada tadašnjih maraka za snimanje albuma od Milorada Vučelića, i da je ona bila njegova miljenica. Oni su sve to rekli njihovom sinu ali je bilo uzalud kako je ona rekla…