Milan Kalinić sa suprugom Sandrom iako imaju veliku slavu i novac nastoje da žive normalnim životom. Njih dvoje imaju i dvoje predivne djece koja odrastaju daleko od očiju javnosti, s obzirom da im je otac poznati glumac i TV voditelj. Njihova ljubav važi za jednu od najiskrenijih i najljepših na domaćoj javnoj sceni.

Milanov sin važi za jedno jako lijepo vaspitao dijete koji je odličan učenik u školi. Vuk je u tinejdžerskim godinama i periodu puberteta, kada ih najviše stvari mogu pogoditi i kada se dosta menjaju.

Svakim danom svojoj djeci pokazuju koliko vrijede i koliko su ponosni na njih po pitanju svega. Mali Vuk je jednom prilikom dao izjave koje su bile mnogo zanimljive da ih je Milan javno podijelio. Glumac je gostovao u emisiji ‘Ako progovorim’ te je javno otkrio razgovor sa svojim sinom, koji je bio i više nego zanimljiv. Sin mu je otkrio kako sa svojim prijateljima gleda filmove za odrasle.

Vuk je rekao da je sa prijateljem gledao film za odrasle , na šta je Milan samo odgovorio dobro. Vuk je ostao šokiran što je njegov tata tako reagovao, pa je rekao ali tata znaš šta se u tim filmovima radi, a Milan mu je rekao da vrlo dobro zna. Vuk je na kraju priznao da mu se svidio film, te se Milan našalio i rekao da se svim muškarcima, ali i ženama sviđaju ti filmovi.