Izvanbračni sin Shabana Saulicha, Robert, već je neko vrijeme u centru pažnje medija. Kada Roberta nije prihvatila Šabanova udovica, bilo mu je neugodno. U medijima se pojavila vijest kada je Goca platila Robertu i njegovoj majci 50.000 maraka da on odustane od prezimena Šaulić. Kasnije se Robert počeo boriti za oca i svoje prezime.

Robert do sada nije javno iznosio svoje zdravstvene probleme niti tešku financijsku situaciju u kojoj se nalazi.

Navodno je Robert bio bolestan i umirao.

Loše mi je. Tata, čekaj me – rekao je Robert (47), ali nije rekao što pati.

Živi u Zrenjaninu, a susjedi kažu da nema ni za hranu, a kamoli za lijekove. Susjedi su ispričali kako su Robertu plaćali da se brine za starije i bolesne dok je bio zdrav.

Robert nikada nije bio potpuno zdrav. Nas dvojica smo se poznavali godinama i često smo zajedno gradili. Bio je vrijedan radnik, ali je bolovao od epilepsije. Često je bio bolestan od teškog fizičkog rada pa su ga susjedi vodili. Idi u bolnicu.Rekli su kad je zadnji put imao napadaj da je bio jako loše jer uopće nije uzimao lijekove koji su mu propisani.Često bi brbljao i govorio nebitne stvari.Ljudi u blizini su govorili da je stvarno bolestan, ali on je to pokušao sakriti. Rekao je da jedva čeka da bude s ocem na onom svijetu, a na ovom nije mogao.