Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sin Viki Miljković nije mogao hodati: Evo kako danas izgleda, pjevačica ga napokon pokazala javnosti! – Alternativa

Publika mnogo voli Viki Miljković koja je postala jedna od omiljenih pjevačica svih generacija. Od kako je započinjala sa svojom karijerom, ona je imala u sebi ono nešto što je privlačilo ljude i svi su je naprosto zavoljeli, iako nikad nisu imali neki poseban razlog.

Definitivno je jedna od boljih i popularnijih pjevačica na našim prostorima, koja je uspjela u toku svoje karijere da se drži daleko od skandala. Često je govorila kako i ona sama voli , ono što vole obične žene i majke.

Viki je isticala kako ne voli da njen privatni život previše se izlaže javnosti, nego iako su poznati trebaju kod kuće da budu opušteni i sasvim normalni , kao i sve druge porodice. Prema njenim riječima, ona je kod kuće potpuno ista kao i ispred kamera.

Dugo godina je u braku sa Draganom Tašketom , sa kojim ima i sina Andriju. Viki je uvijek isticala kako je jako povezana sa sinom i da ne bi mogla zamisliti život bez njega. Dobar je učenik, posvećen školi, a i Viki mu pomaže kad god je to potrebno. Ukoliko se desi da je popustio u školi, slijedi mu kazna, a to je da nema video igrica.

Šta vi mislite o ovoj pjevačici? Jeste li njen fan, sviđa li vam se njena muzika ili ipak ne?