Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

SJEĆA LI SE IKO PJEVAČA SEJE KALAČA- Proslavila ga pjesma ”ALA, ALA”- Pijan zaspao na stepeništu pa se povukao sa scene- OVAKO DANAS IZGLEDA, TEŠKO DA ĆETE GA PREPOZNATI (FOTO) – Alternativa

Na našoj muzičkoj sceni postoji veći broj pjevača, neki su stekli veliku slavu ali neki samo egzistiraju na njoj. Ali veći je broj onih koji samo egzistiraju an sceni nego onih koji mogu puniti dvorane svojim nastupima, takoreći velikih zvijezda.

Mnogo je onih koji su čak napravili par dobrih hitova i kojisu čekali svoje mjesto pod zvijezdama, ali to se nikada nije desilo i samo su nestali sa scene. Takav slučaj se desio i nekada popularnom pjevaču Seji Kalaču koji je imao par hitova kao što su “Da li si me vojela ili nisi” i “Ala, ala” i nakon toga se povukao sa scene i prestao se pojavjivati u javnosti, a danas samo rijetki znaju za njega.

Gostujući na TV-u ispričao je kako se napio na zabavi i zaspao na stepenicama hotela u kojem je odsjeo, a sve je objasnio ovako: “Pjevam na blagdane, a i Božić sam pjevao, super je. ..neka sam ostao jos par dana, napio se itd. Odveli su me u sobu, nisam ni ušao u sobu a već sa, zaspao na manje od metar od sobe… Zaspao sam u hodniku hotela, Soba je tu gore, ne mogu više. Ne možeš, tri dana nismo stali”, riječi su svojedobne pop zvijezde koja nastavlja:

“Pronašao me prolaznik, slikao me i stavio na Facebook, ali nije mi pomogao. Poludio sam i legao u krevet. Šta je tu je, živ sam i zdrav”, rekao je Sejo. . Kalač se i dalje aktivno bavi glazbom i snima nove pjesme, a je li mu se tijelo promijenilo, zaključite po fotografijama koje smo podijelili s vama.