Prije nekoliko godina bilo je mnogo veće uživanje gledati serije nego što je to slučaj danas. Vjerovatno zato što smo morali čekati cijeli dan da izgledamo jednu epizodu, koja se uglavnom završi na najzanimljivijem dijelu, i tako ide iz dana u dan. Ljudi su se vezali za te serije, dobror ih pamtili, znali i zaplakati , ali i nasmijati se.

Međutim, danas je drugačija situacija, jer na internetu imamo mogućnost da gledamo koju god hoćemo seriju , u bilo koje doba dana, pa možemo da pogledamo i nekoliko epizoda zaredom.

Ako ste i vi među onima koji su prije uživali dok su gledali serije, onda se sigurno možete sjetiti lijepe glumice Kristel koja je glumila u seriji ‘Dinastija’. Kada biste danas vidjeli je na televiziji, vjerujemo da mnogi od vas ne bi mogli da je prepoznate, jer se dosta promijenila. Iako su godine učinile mnogo toga, ona je postala ovisna i o drogama.

Slobodno smijemo reći da je ova glumica dotakla dno i da sada nema ništa, jer je zbog svoje ovisnosti izgubila sve što je godinama stekla. Išla je i na rehabilitaciju, ali sve je to ostavilo velike posljedice na njeno tijelo , koje se jasno vide i dan danas. Jedino što biste na njoj prepoznali jesu plave oči, koje svako dobro zapamti.

Jeste l gledali seriju ‘Dinastija’? Šta mislite o ovoj glumici?

Želimo da znamo koja je serija ostavila najveći uticaj na vas, a vi nam pišite tome u komentare?