Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Sjećate li se Seje Kalača? Proslavio se sa pjesmom ”Ala, ala”! Zaspao na stepeništu , mrtav pijan! Ovako danas izgleda.. – Alternativa

Estradna scena na našim prostorima je jako velika, i svjedoci smo da svakim danom ima sve veći broj pjevača. Ko god nema neki posao odluči se da postane pjevač. Ima pjevača koji su jako popularni i imaju velike hitove u svojoj karijeri, dok ima i onih koji su se iz nekih razloga povukli.

Nije velik broj onih koji se mogu pohvaliti sa zaista velikom karijerom. Oni mogu napuniti dvorane i stadione, široke narodne mase se bore oko karte za njihov koncert. Veći je broj onih koji imaju nekoliko nastupa mjesečno i od toga mogu solidno da žive. Konkurencija je postala velika, pa se moraju mnogo više boriti da dobiju svoju publiku, nego što je to bio slučaj prije.

Postoje i oni pjevači koji su snimili nekoliko pjesama i mislili a će oni postati hitovi, a samim tim i da će imati veliki uspjeh. Međutim, desi se nešto zbog čega odlaze sa javne scene. Jedan od takvih je i Sejo Kalač, koji je postao prepoznatljiv zahvaljujući pjesmi ”Ala, ala” , te po pjesmi ”Da li si me voljela ili nisi”. Te kada je počeo držati veći broj koncerata on se povukao sa javne scene.

” Imao sam mnogo nastupa tokom praznika i kada je bio Božić, sve se desi super.. Pozvalo me je društvo da malo sjedimo i počeli smo piti. Toliko smoo se zapili da se ničega ne sjećam. Oni su me odveli do jedne sobe, a ja sam nekako krenuo da izađem iz nje i zaspao na stepenicama. Možete zamisliti da sam spavao u hodniku hotela. Ali, nije ni čudo, tri dana zaredom smo pili. ” – ispričao je pjevač.

”Neki momci su me našli i slikavali, a kasnije te slike objavljivali po društvenim mrežama. Bio sam na početku ljut, ali šta je tu je, bitno da smo mi živi i zdravi, a svašta se dešava u životu. ”