Poznato je da su emisije kod Sanje Marinković jako gledane, ali vjerujemo da je ova oborila sve rekorde gledanosti. Naime, preovladavali su skandali, kada je Vesna Vukelić Vendi počela da provocira sve ostale gošće. Prozivke su pljuštale sa svih strana, a onda je zamalo došlo i do fizičkog obračuna.

Svoje stavove bez dlake na jeziku, iznosile su Milica Dabović, Sandra Rešić, Vesna Vuketić Vendi i Nada Obrić. U jednom trenutku ih nije bilo briga što su kamere upaljene, nego su započele žestoko prepucavanje.

Vendi je pokušala da minira pjevačicu Sandru Rešić, na šta joj je ova odgovorila: ”Narod koji to želi da gleda, sada može preko televizije.”

”Hajde da sada čujemo nešto pametno! Biljke se razmnožavaju, kod životinja je prisutan instinkt za to.” Sandra nije dozvolila da Vendi završi svoje izlaganje, nego je odmah rekla kako ne zna šta ova priča, ali da se se*s nije promijenio u odnosu na prije, nego da su ljudi počeli primjenjivati mnoge druge tehnike.

Vendi je tokom cijele emisije provocirala i Nadu Obrić za koju je govorila kako je zastarila i demode, što je Nadu toliko iznerviralo da je na kraju zaletila se na Vendi, ali je sprečen bilo kakav incident.