Poularna voditeljica Jovana Jeremić ispričala je po prvi put da je bila ucjenjivana od strane jednog starijeg političara koji, kako kaže, više nije naa vlasti. ‘Ja sam neko ko je prošao jako težak put, znam napraviti razliku između poslodavca koji te maltretira i poslodavca koji te poštuje. Bog je htio da ja prođem kroz neki težak period kako bih naučila da cijenim’.

‘Došla sam tako i do prvih ucjena, s*ksualnih ucjena, i to od strane političara tadašnje vlasti, to nikada nigdje nisam pričala. Veoma su dobro znali moje roditelje, dolazili su u restoran mojih roditelja. U pitanju je jedan stariji političar koji više nije na vlasti. Razne ucjene i ponude su bile, koje su ispod časti za jednu djevojku, a mislili su da ću zbog para sve uraditi’.

‘Rad je tajna mog uspjeha! Još dok sam bila na fakultetu, svom ocu sam rekla da ću biti najpoznatija i najcjenjenija voditeljica u Srbiji. Otac mi nije vjerovao, smijali su mi se tada svi, a ja sam ih demantovala. Od svoje 14 godine sam već znala da je televizija moj život’- ispričala je Jovana.