Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”SMRDI UŽASNO, NE MOŽE SE PORED NJE SJEDITI!” Viki brutalno isponižena, ogavne riječi joj upućene! – Alternativa

Vjerovatno je svako od vas do sada imao priliku da čuje za modnog kreatora Sašu Vidića, koji je u javnosti već postao poznat po svojoj iskrenosti , koja je u nekim situacijama toliko brutalna da se druge osobe postide umjesto njega.

On će često da ispriča sve ono što mu je na pameti i na srcu, bez obzira i ako će nekoga uvrijediti, što se širokoj narodnoj masi u većini slučajeva ne dopada. Neki misle kako se on osvrće i komentariše samo osobe sa kojima nije u dobrim odnosima, ali to zapravo nije tako.

Sada je sebi dao za pravo da komentaraiše Viki Miljković, koja je dobila i posebnu titulu, uspješne privrednice. Viki nema mnogo skandaloznih priča iza sebe, jer pokušava da se drži daleko od toga, kako njena porodica ne bi morala trpiti sve užasne priče koje se provlače po medijima.

Njoj je dodijeljena potvrda za najboljeg prodavača stanova, a osim toga Viki je završila i fakultet. Saša ju je prozvao i po tom pitanju i naveo kako je pjevačica otišla na jednodnevnu ekskurziju gdje je dobila diplomu o završenom fakultetu. Prema njegovim riječima, Viki je propala, više je nigdje nema i pokušava se sada na bilo koji način istaći u masi estradnih ličnosti.

Najgore od svega, Saša je rekao kako Viki smrdi i to kao tigrovi kada idu na parenje. Nažalost ovo nije prvi put da neko ovako govori za ovu pjevačicu, nego su je često kolege prozivale na razne načine.

Šta vi mislite o ovome?