Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Snimak sa stare planinne izazvao haos! MEDO SVRATIO U HOTEL I NA KULTURAN NAČIN POPIO KAFU! Svi u šoku! (VIDEO) – Alternativa

Skoro se pojavio jedan video snimak na društvenim mrežama, koji je izazvao potpunu pometnju i ostavio većinu ljudi bez riječi. Niko nije mogao da vjeruje svojim očima, a bilo je i onih koji su gledali snimak po nekoliko puta.

Jedan nepozvan i iznenadni gost pjavio se na vratima hotela ”Babin zub”, te zaista iznenadio ostale posjetioce. Hotel je smješten na Staroj Planini, a osoblje hotela otkrilo nam je da su oni jedni od rijetkih koji se odluče na ovakvaj postupak.

Naime, oni su odlučili da ugoste medvjeda, kao da je neki obični gost. Na video snimku se vidi kako medvjed sjedi za svojim stolom i čeka da mu konobar donese narudžbu.

U sljedećem trenutku vidimo kako konobar donosi dvije šoljice kafe, jedu ostavlja pred svog gazdu, dok drugu postavlja na sto ispred medvjeda, koji u tom trenutku spušta glavu prema dolje i počinje piti kafu. Medo je počeo da liže svoj kafu, ali je u isto vrijeme gledao ostale šoljice, vjerovatno nadajući se da će dobiti još koji.

Da li biste vi smijeli da sjedite za istim stolom sa medvjedom? Kako biste se ponašali da ga vidite u svojoj blizini?