Tokom ili nakon takmičenja u muzičkoj emisiji Zvezde Granda mnogi takmičari se dosta promijene, a kod nekih su promijene toliko vidljive da se o njima mora govoriti. Takmičari uglavnom slušaju kritike i savjete svojih mentora ili ostalih članova žirija, zbog čega pokušavaju da uklone svoje nedostatke ili nesavršenosti.

Kad god bismo vidjeli neke od tih takmičara poslije završetka takmičenja, bili bismo u čudu kakvu transformaciju su uspjeli da naprave Upravo o tome ćemo danas da govorimo, i da vam pokažemo kako je ova takmičarna napravila promjene u svom izgledu.

Krstinja Todorović je iznenada privukla veliku pažnju medija na sebe, nakon što je na svom instagram profilu objavila fotografiju sa bazena. Njoj su često članovi žirija savjetovali da treba poraditi na svom izgledu, odnosno riješiti se viška kilograma, jer je imala savršen glas, a samim tim i mogućnost da uspije u ovom poslu.

Kada se prijavila na ovo takmičenje, Krstinja je imala 140 kilograma, da bi za kratak vremenski period uspjela smršati čak 80 kilograma. Koliko je iznenađena sama Marija Šerifović, da je i sama podijelila njenu sliku na svoj story. Poznato je da javne ličnosti mnogo vremena ulažu u svj izgled, naročito žene, jer znaju da je to jako bitno za mušku publiku, odnosno da bi bile što ljepše, privlačnije i poželjnije.

Krstinju samo možemo pohvaliti, što je uspjela da izgubi toliko kilograma, a o njenim vokalnim sposobnosti nije potrebno ni diskutovati.